Vijesti sa Smotre - Utorak 27.07. 2010

Utorak je cili dan obilježen olimpijadom-natjecanja

u orijentaciji u prirodi, vezanje čvorova, cijepanju drva, dizanju šatora, paljenju vatre, signalizaciji. Naš klub je poslao 2 ekipe. Rezultate očekujemo na skorom proglašenju podbjednika.

 

Ostali su za to vrijeme radili na polaganju stupnjeva znanja i sudjelovali su na sportskim aktivnostima. Večernja vatra s igrama koje su organizirali prijatelji iz Makedonije, Bote i Sjever jug skupila je 120 izviđača.

 

SMS from Muljava 2010: Ante marin

Izdvojeno!

Facebook: Pronađite svoj omiljeni skautski klub na Facebook-u u glavnom izborniku lijevo ili klikom na facebook.com/sksplit

Upis novih članova: Želite postati skaut? Želite s nama doživjeti predivne trenutke zabave, učenja i druženja na izletima, zimovanjima, logorovanjima te našim sportskim i kulturno-zabavnim aktivnostima? Posjetite nas subotom u našim prostorijama u 16 sati ili se priključite nekoj od aktivnosti najavljenih na našoj web stranici! Dođite, pogledajte, razgovarajte, ispitujte, sudjelujte, naša vrata su otvorena! Vršimo upise djece od drugog razreda osnovne škole pa nadalje!

Scout shop: Pogledajte na našoj web stranici (u izborniku pod Scout shop) koju odjeću i opremu možete kupiti!

Broj aktivnih posjeta
Trenutno aktivnih Gostiju: 5 
Tražilica
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas48
mod_vvisit_counterJučer77
mod_vvisit_counterOvaj tjedan544
mod_vvisit_counterProšli tjedan503
mod_vvisit_counterOvaj mjesec2119
mod_vvisit_counterProšli mjesec2963
mod_vvisit_counterUkupno1502337