Vijesti sa Smotre - Nedjelja 25.07.2010.

Jučer su započeli programski izazovi 9.smotre SIH-a. U jutarnjem terminu djeca su obavljala različite zadatke od osmatranja, prikradanja do trgovanja biljkama za herbarij na sajmu i prikupljala bodove u natjecanju za izbor najbolje patrole.

Poslije podne je vrijeme rezervirano za sportske igre. Natjecali smo se u scoutballu, baseballu i bočanju. Sigurno možete pogoditi gdje smo bili najbolji. Osvojili smo prvo mjesto u bočanju !!! Vjerujem da nam je pomogao trening na našim proljetnim sportskim igrama kluba uz naše dalmatinske bočarske korijene.

Večer smo proveli uz logorsku vatru družeći se s prijateljima iz Primorja, Sjever-juga, Bote i makedonskim izviđačima koji su gosti Smotre.

Nadam se da ćemo uspjeti poslati i prve fotografije.

Preneseno od  Ante Marina                                                                                                                                        

Izdvojeno!

Facebook: Pronađite svoj omiljeni skautski klub na Facebook-u u glavnom izborniku lijevo ili klikom na facebook.com/sksplit

Upis novih članova: Želite postati skaut? Želite s nama doživjeti predivne trenutke zabave, učenja i druženja na izletima, zimovanjima, logorovanjima te našim sportskim i kulturno-zabavnim aktivnostima? Posjetite nas subotom u našim prostorijama u 16 sati ili se priključite nekoj od aktivnosti najavljenih na našoj web stranici! Dođite, pogledajte, razgovarajte, ispitujte, sudjelujte, naša vrata su otvorena! Vršimo upise djece od drugog razreda osnovne škole pa nadalje!

Scout shop: Pogledajte na našoj web stranici (u izborniku pod Scout shop) koju odjeću i opremu možete kupiti!

Broj aktivnih posjeta
Trenutno aktivnih Gostiju: 4 
Tražilica
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas44
mod_vvisit_counterJučer77
mod_vvisit_counterOvaj tjedan540
mod_vvisit_counterProšli tjedan503
mod_vvisit_counterOvaj mjesec2115
mod_vvisit_counterProšli mjesec2963
mod_vvisit_counterUkupno1502333