OBAVIJESTI pred logorovanje!

Mobiteli, nešto o programu i internet stranicama, od svega pomalo... Kliknite za više...

Uglavnom:

 

MOBITELI - za početak, na terenu je signal slab, pogotovo 091, a uz to, mobitele članovi nemaju gdje puniti - struje nema na terenu, a u lovačkom domu (koji nije baš blizu) će se puniti samo mobiteli odgovornih osoba po logorskim terenima - to je u našem slučaju Marin Tudor. Mobitele članovi nebi smjeli imati na aktivnostima, ali smo odvojili vrijeme kada mogu nazvati kući, a to je 14.45.-15.45. (vrijeme odmora nakon ručka) i 20.00-21.00. To vrijeme koristite dok baterije na mobitelima potraju, a nakon toga informacije možete dobiti na broj 091/543-7667 (Marin Tudor), ali bilo bi dobro da ne zovete prečesto jer ćemo se potruditi (koliko nam baterija na laptopu dopusti) stavljati svaki dan na naše stranice par rečenica o tome kako smo i čime se bavimo.

PROGRAM - u pravilu će to izgledati ovako: osim ovih normalnih dijelova (ustajanje, doručak, ručak...) program će se sastojati od prolaženja interesantnih izazova u jutarnjem terminu (na kojima će djeca naučiti nešto novo i zabaviti se) te sportskih igara ili zabavnih radionica popodne te logorske vatre navečer (na domaćem terenu ili u gostima drugim izviđački udrugama na smotri). A uz to će se naći mjesta i za druženja, natjecanje, polaganje vještarstava, izlet, bivak, a priča se i o nekom koncertu koji je organiziran samo za nas... U svakom slučaju dani će nam biti ispunjeni!

WEB STRANICE - osim naše na kojoj će biti informacije o našim članovima i aktivnostima, bacite oko i na www.scoutpark.net ili http://smotra-2010.blogspot.com/ gdje će biti općeniti podaci o smotri, događanja i zanimljivosti.

Djeca kreću u ponedjeljak u 7 ujutro (dio nas starijih je od petka na terenu, a dio će doći s njima), a obavijest da su stigli na teren možete pronaći na ovim stranicama jer ćemo se potruditi objaviti tu vijest čim prvo dijete stupi nogom iz busa, tako da ste mirni!

P.S. Prije kretanje bacite još jednom oko na popis opreme, da nebi bilo da ja moram spavat u vrići za krumpire jer sam zaboravnom djetetu dao svoju za spavanje....

Toliko od nas, do daljnjeg javljanja pozdrav iz, za sad još uvijek, Splita!

Ante Marin

Izdvojeno!

Facebook: Pronađite svoj omiljeni skautski klub na Facebook-u u glavnom izborniku lijevo ili klikom na facebook.com/sksplit

Upis novih članova: Želite postati skaut? Želite s nama doživjeti predivne trenutke zabave, učenja i druženja na izletima, zimovanjima, logorovanjima te našim sportskim i kulturno-zabavnim aktivnostima? Posjetite nas subotom u našim prostorijama u 16 sati ili se priključite nekoj od aktivnosti najavljenih na našoj web stranici! Dođite, pogledajte, razgovarajte, ispitujte, sudjelujte, naša vrata su otvorena! Vršimo upise djece od drugog razreda osnovne škole pa nadalje!

Scout shop: Pogledajte na našoj web stranici (u izborniku pod Scout shop) koju odjeću i opremu možete kupiti!

Broj aktivnih posjeta
Trenutno aktivnih Gostiju: 1 
Tražilica
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas2
mod_vvisit_counterJučer64
mod_vvisit_counterOvaj tjedan347
mod_vvisit_counterProšli tjedan677
mod_vvisit_counterOvaj mjesec2259
mod_vvisit_counterProšli mjesec5033
mod_vvisit_counterUkupno1637571