Splitovci na B.P. Dayu – Zvončac 27.02.2010.

 

Povodom B.P. Daya, a u sklopu okupljanja izviđača Splitskog Skautskog Zbora na Zvončacu i Skautski klub "Split" je podignuo svoj pokazni logor. Okupilo nas se 35 te u rekordnom roku podiglo 5 šatora, kapiju i jarbol.

 Članovi su krenuli na radionice organizirane po cijelom Zvončacu dok su stariji ostali u krugu držati radionice za djecu koja su pristizala iz ostalih izviđačkih udruga , a kojih je sve zajedno bilo dvjestotinjak, što starijih što odraslih članova. Radili smo kompas od priručnog materijala, vezali čvorove, učili o Baden-Powellu, privukli neke nove članove (zahvaljujući planinkama koje su dijelile letke i doslovno za rukav dovlačile ljude) i dobro se zabavili.

 Uz sve to uspjeli smo završiti Slobodnoj Dalmaciji čiji članak možete pogledati na ovom linku:

 http://www.slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/93449/Default.aspx

 Osim obilježavanja rođenja osnivača skautskog pokreta Sir Robert Baden-Powella koji se osim B.P. Day naziva i "Thinking day" – Dan promišljanja o skautskim vrijednostima, tih nekoliko sati na Zvončacu pokazalo nam je još nešto – nakon zimskih mjeseci konačno je zatoplilo pa je vrijeme da se aktivnosti kluba prebace gdje im je i mjesto – u prirodu! O daljnjim aktivnostima pratite, gdje drugdje nego na stranicama kluba, a možete nam se i pridružiti!

Izdvojeno!

Facebook: Pronađite svoj omiljeni skautski klub na Facebook-u u glavnom izborniku lijevo ili klikom na facebook.com/sksplit

Upis novih članova: Želite postati skaut? Želite s nama doživjeti predivne trenutke zabave, učenja i druženja na izletima, zimovanjima, logorovanjima te našim sportskim i kulturno-zabavnim aktivnostima? Posjetite nas subotom u našim prostorijama u 16 sati ili se priključite nekoj od aktivnosti najavljenih na našoj web stranici! Dođite, pogledajte, razgovarajte, ispitujte, sudjelujte, naša vrata su otvorena! Vršimo upise djece od drugog razreda osnovne škole pa nadalje!

Scout shop: Pogledajte na našoj web stranici (u izborniku pod Scout shop) koju odjeću i opremu možete kupiti!

Broj aktivnih posjeta
Trenutno aktivnih Gostiju: 3 
Tražilica
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas163
mod_vvisit_counterJučer131
mod_vvisit_counterOvaj tjedan163
mod_vvisit_counterProšli tjedan727
mod_vvisit_counterOvaj mjesec2927
mod_vvisit_counterProšli mjesec4668
mod_vvisit_counterUkupno1517758