Poludnevni izlet 1. družine

 

Nedjelja, 03. X. 2010., 1. Družina izviđača pošla je na kraću akciju prema Zvončacu. Put je predviđen uz važnije ustanove u mjestu, a za koje izviđači trebaju upamtiti smještaj i adresu: Policijska postaja, Sud, HNK, zgrada Gradske uprave.

14 članova Družine na Zvončacu je prorađivalo program iz topografije, signalizacije, putnih znakova, čvorova te podizanje šatora, sve prema stupnju znanja pojedinih patrola.

U 11 sati smo krenuli na Marjan, prečicom kroz naselje i šumu do Prve vidilice, a odatle do crkvice sv. Jere. S odličnog vidikovca ponavljali smo smjerove vjetrova na našem području, vrste oblaka i iskustveno predviđanje vremena.

Uz odlično vrijeme i dobro raspoloženje među članovima uspješno sprovedeno nedjeljno jutro.

                                                                                   Z.F.

Izdvojeno!

Facebook: Pronađite svoj omiljeni skautski klub na Facebook-u u glavnom izborniku lijevo ili klikom na facebook.com/sksplit

Upis novih članova: Želite postati skaut? Želite s nama doživjeti predivne trenutke zabave, učenja i druženja na izletima, zimovanjima, logorovanjima te našim sportskim i kulturno-zabavnim aktivnostima? Posjetite nas subotom u našim prostorijama u 16 sati ili se priključite nekoj od aktivnosti najavljenih na našoj web stranici! Dođite, pogledajte, razgovarajte, ispitujte, sudjelujte, naša vrata su otvorena! Vršimo upise djece od drugog razreda osnovne škole pa nadalje!

Scout shop: Pogledajte na našoj web stranici (u izborniku pod Scout shop) koju odjeću i opremu možete kupiti!

Broj aktivnih posjeta
Trenutno aktivnih Gostiju: 1 
Tražilica
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas92
mod_vvisit_counterJučer738
mod_vvisit_counterOvaj tjedan1469
mod_vvisit_counterProšli tjedan819
mod_vvisit_counterOvaj mjesec4162
mod_vvisit_counterProšli mjesec2508
mod_vvisit_counterUkupno1514325