Marjan Eko Nord

Nedjelja, svi na Marjan, eko akcija Skautskog kluba Split!

 Marjan Eko Nord - Nije dovoljno samo gledati, potrebno je djelovati!

Skautski klub „Split“ organizira ekološku akciju Marjan Eko Nord na Sjevernoj strani Marjana u nedjelju 19.09. od 10 do 12 sati. Aktivnost se održava u sklopu globalne akcije Clean up the World u kojoj sudjeluje 35 milijuna volontera iz 120 zemalja svijeta, dakle, mi ćemo na jedan dan biti dio te ekološki osviještene svjetske obitelji.

Dakle, dragi članovi, trebate doći u nedjelju (19.09.) u 10 sati ujutro na Sjeverna marjanska vrata gdje će vas dočekati voditelji. Nakon što se svi okupimo, prošetati ćete se do Bena i posjetiti tri eko postaje (koje ćemo ranije postaviti) na kojima ćete ponešto naučiti o vodi, globalnom zatopljenu i reciklaži te provesti neke od tih stvari u praksi. Obucite klupske crvene majice.

Ova građanska inicijativa provedena je zahvaljujući financijskoj potpori Zaklade “Kajo Dadić” iz Splita u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Ante Marin

Izdvojeno!

Facebook: Pronađite svoj omiljeni skautski klub na Facebook-u u glavnom izborniku lijevo ili klikom na facebook.com/sksplit

Upis novih članova: Želite postati skaut? Želite s nama doživjeti predivne trenutke zabave, učenja i druženja na izletima, zimovanjima, logorovanjima te našim sportskim i kulturno-zabavnim aktivnostima? Posjetite nas subotom u našim prostorijama u 16 sati ili se priključite nekoj od aktivnosti najavljenih na našoj web stranici! Dođite, pogledajte, razgovarajte, ispitujte, sudjelujte, naša vrata su otvorena! Vršimo upise djece od drugog razreda osnovne škole pa nadalje!

Scout shop: Pogledajte na našoj web stranici (u izborniku pod Scout shop) koju odjeću i opremu možete kupiti!

Broj aktivnih posjeta
Trenutno aktivnih Gostiju: 2 
Tražilica
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas39
mod_vvisit_counterJučer55
mod_vvisit_counterOvaj tjedan188
mod_vvisit_counterProšli tjedan409
mod_vvisit_counterOvaj mjesec1682
mod_vvisit_counterProšli mjesec2068
mod_vvisit_counterUkupno1546009