Kako je patrola Feniks započela novu izviđačku godinu...

Pročitajte, šta čekate...

Hello, hello...
Eto nas, na našu žalost, vašu sreću, ponovo u Splitu- šta znači da nastavljamo sa druženjem i popunjavanjem ove rado posjećivane stranice. Nije da ne volimo činjenicu da počinjemo sa zabavon, ali teško nan pada šta ne možemo ostat još malo isključenog mozga na otocima.
Al, da ne duljim puno s glupostima, ukratko ću van ispričat kako je patrola Feniks započela svoju novu, radnu godinu.
Jedna pametna glava se dosjetila da joj je dosadno, pa je odlučila to proširit ostalim pametnim glavama, koje su se također složile da im je dosadno. Ta informacija je došla do Marina, vođe patrole Feniks, i trudeći se preokrenit tu činjenicu, odvea je patrolu Feniks na Marjan.
Našli smo se na Benama i zauzeli misto na klupama od kamena uz more. Pričali smo o važnim temama. Npr. kako funkcijonira Marinovo zvono na bicikli, zašto Deni digne gaće preko struka (čuva bubrege!), očekivali smo sunce da izađe iza oblaka, saznali smo ko Pauli nedostaje... A bilo je i drukčijih tema tipa: logorovanja, zimovanja, natjecanja i sve ono šta ulipšava život izviđača.
Pa, ako se bar ne trenutak požalili šta niste s nama ili šta vi niste s ovako načitanim i obrazovanim ljudima sidili (i pričali o zanimljivim temama) na Marjanu, mislin da je pravo vrime da to učinite uskoro.

Lucija Vujnović

Izdvojeno!

Facebook: Pronađite svoj omiljeni skautski klub na Facebook-u u glavnom izborniku lijevo ili klikom na facebook.com/sksplit

Upis novih članova: Želite postati skaut? Želite s nama doživjeti predivne trenutke zabave, učenja i druženja na izletima, zimovanjima, logorovanjima te našim sportskim i kulturno-zabavnim aktivnostima? Posjetite nas subotom u našim prostorijama u 16 sati ili se priključite nekoj od aktivnosti najavljenih na našoj web stranici! Dođite, pogledajte, razgovarajte, ispitujte, sudjelujte, naša vrata su otvorena! Vršimo upise djece od drugog razreda osnovne škole pa nadalje!

Scout shop: Pogledajte na našoj web stranici (u izborniku pod Scout shop) koju odjeću i opremu možete kupiti!

Broj aktivnih posjeta
Trenutno aktivnih Gostiju: 5 
Tražilica
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas102
mod_vvisit_counterJučer738
mod_vvisit_counterOvaj tjedan1479
mod_vvisit_counterProšli tjedan819
mod_vvisit_counterOvaj mjesec4172
mod_vvisit_counterProšli mjesec2508
mod_vvisit_counterUkupno1514335