Prijave za zimovanje

Prijave za zimovanje primaju se do 31.10.2013. Molim vas da se javite svojim vođama patrola ili predsjedniku kluba Marinu Tudoru.

 

Zimovanje Trebević 2014

Skautski klub Split organizira zimovanje na Trebeviću pored Sarajeva u siječnju 2014. Smještaj je rezerviran u planinarskom domu hrvatskog društva Napredak. Okvirni termin boravka je od 03.01. do 08 01. i uključuje pet punih panisona i prijevoz zakupljenim autobusom. Cijena zimovanja je 1400 kuna. Više informacija o smještaju možete pogledati na adresi www.napretkovdom.ba/.

Prijave za zimovanje zaprimaju vođe patrola, družina. Za dodatne informacije možete se obratiti upravi  kluba.

 

 

 

 

Svečanost prelaza najmlađih članova u izviđače i planinke

Višegodišnji dobar rad Družine poletaraca i pćelica, za što treba pohvaliti njihove voditelje Andreu i Duju, rezultirao je njihovim brojnim prelaskom u Družinu mlađih izviđača „Mirjam Tecilazić“ i Družinu planinki „Jadranka“.

Obavljeno je to na svečani način dana 05. X. 2013. u klupskim prostorijama uz prisustvo svih članova Kluba i velikog broja roditelja. Nakon izviđačke himne i uvodnog govora predsjednika Marina Tudora, Andrea i Duje su lijepim riječima ispratili svakog poletarca i pćelicu, a Družine su ih dočekale aplauzom i družinskim pokličima. Bivši poletarci su popunili patrolu „Jaguar“, a bivše pćelice patrolu „Fenix“ kod planinki.

Svečanost je „zaslađena“ mnogim kolačima i slasticama koje su donijeli roditelji.

Potom je održana projekcija slika sa ovogodišnjeg logorovanja u Moravicama, te ekspedicije naših istraživača na smotri u Norveškoj.

Ugodno i korisno provedeno izviđačko poslijepodne i večer.

 

 

 

Kino večer istraživača 18.10.2013

 

Izlet istraživača - izvor rijeke Jadro

 

<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 17 od 80

Izdvojeno!

Facebook: Pronađite svoj omiljeni skautski klub na Facebook-u u glavnom izborniku lijevo ili klikom na facebook.com/sksplit

Upis novih članova: Želite postati skaut? Želite s nama doživjeti predivne trenutke zabave, učenja i druženja na izletima, zimovanjima, logorovanjima te našim sportskim i kulturno-zabavnim aktivnostima? Posjetite nas subotom u našim prostorijama u 16 sati ili se priključite nekoj od aktivnosti najavljenih na našoj web stranici! Dođite, pogledajte, razgovarajte, ispitujte, sudjelujte, naša vrata su otvorena! Vršimo upise djece od drugog razreda osnovne škole pa nadalje!

Scout shop: Pogledajte na našoj web stranici (u izborniku pod Scout shop) koju odjeću i opremu možete kupiti!

Broj aktivnih posjeta
Trenutno aktivnih Gostiju: 7 
Tražilica
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas32
mod_vvisit_counterJučer53
mod_vvisit_counterOvaj tjedan194
mod_vvisit_counterProšli tjedan351
mod_vvisit_counterOvaj mjesec978
mod_vvisit_counterProšli mjesec4816
mod_vvisit_counterUkupno1445411