Informacija u vezi zimovanja Trebević 2014

- Za sve članove mlađe od 14 godina potrebno je napraviti izjavu kod javnog bilježnika kojom roditelji potvrđuju da svoje dijete puštaju na zimovanje u organizaciji Skautskog kluba Split (odgovorna osoba Marin Tudor OIB 63923108841, br. putovnice 001794008).

-Molimo vas danas petak 27.12. iza 19 sati donesite zadnju ratu uplate za zimovanje.

-Polazak je 03.01.0214. u 9:00 sati sa stanice u Sukoišanskoj.

Uprava kluba

 

Splitovo natjecanje u kulinarstvu

 

U petak 27.12.2013. s početkom u 19 sati održava se u prostorijama kluba natjecanje u kulinarstvu.

Fotografija - pečenje palačinki 2012

 

 

Čestit Božić i Nova godina

 

Pošumljavanje Kukuzovac

Splitski izviđači opet su dan proveli u prirodi, i to na obostranu korist: i mladih članova i prirode. Naime, u suradnji s Hrvatskim šumama – područnom jedinicom Split, koju je uspostavio naš klub „Meje“, organizirana je sadnja alepskog bora na području Kukuzovca, u blizini Sinja.
Okupili smo se na Sukoišanskoj, pa kombijima Hrvatskih šuma i našeg SSZ-a, a dio i osobnim vozilima starijih članova, na teren Kukuzovca u blizini nove poslovne zone. Brežuljci s niskim raslinjem i oskudnom travom koja tek prekriva naš dalmatinski krš. Pred samu sadnju gosp. Zoran Đurđević, upravitelj splitske područne jedinice, koja je i najveća među 17 koliko ih ima u Hrvatskim šumama, upoznao nas je sa zadatkom i sa poslovima ovog važnog javnog poduzeća. A onda krampove u ruke i na posao.
Premda pretežito mlađi izviđači, nisu se dali uplašiti tvrdog i kamenitog tla; sadnica po sadnica, ostajali su redovi mladih biljaka koje će, uz naše nade i dobre želje, izbjeći požare i sušu te nadrasti oštro žbunje i oplemeniti ovaj prirodni krajolik.
Zaposlenici Hrvatskih šuma pratili su i pomagali naš rad, a osigurali su nam i marendu u kratkom predahu.
Od najstarijih do najmlađih 55 izviđača iz 5 splitskih izviđačkih udruga, zdušno je obavilo ovaj vrijedan zadatak, naučilo kako posaditi mlado stablo, ali i kako pucaju žuljevi od mahanja teškim krampovima.
 
 

 

SJEĆANJA 2013

 

<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 16 od 80

Izdvojeno!

Facebook: Pronađite svoj omiljeni skautski klub na Facebook-u u glavnom izborniku lijevo ili klikom na facebook.com/sksplit

Upis novih članova: Želite postati skaut? Želite s nama doživjeti predivne trenutke zabave, učenja i druženja na izletima, zimovanjima, logorovanjima te našim sportskim i kulturno-zabavnim aktivnostima? Posjetite nas subotom u našim prostorijama u 16 sati ili se priključite nekoj od aktivnosti najavljenih na našoj web stranici! Dođite, pogledajte, razgovarajte, ispitujte, sudjelujte, naša vrata su otvorena! Vršimo upise djece od drugog razreda osnovne škole pa nadalje!

Scout shop: Pogledajte na našoj web stranici (u izborniku pod Scout shop) koju odjeću i opremu možete kupiti!

Broj aktivnih posjeta
Trenutno aktivnih Gostiju: 8 
Tražilica
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas23
mod_vvisit_counterJučer53
mod_vvisit_counterOvaj tjedan185
mod_vvisit_counterProšli tjedan351
mod_vvisit_counterOvaj mjesec969
mod_vvisit_counterProšli mjesec4816
mod_vvisit_counterUkupno1445402