Noć muzeja 31.01.2014.

I ove godine Splitovci će biti prisutni na Noći muzeja koja se održava 31.01.2014. Članovi kluba: izviđači, planinke i istraživači se okupljaju ispred kluba u 19:00 sati. Obilazak  muzeja i grada će trajati do 20:30.

 

Povratak u Split

U tijeku su pripreme za povratak, nakon toga ručak i u 14:30 krecemo za Split. Dolazak očekujemo između 20  i 21 sati.

Pozdrav sa Trebevića

 

Zimovanje...

 

Istraživači na vidikovcu

 

 

Posjet Sarajevu

Izlet u Sarajevo

Sarajevo je grad koji se jednostavno mora posjetiti. Vidjeli smo taj grad od njegovog skromnog predgrađa do raskošnog centra. Taj je grad ujedno uz Jeruzalem jedini u kojemu se u krugu od pet stotina metara nalaze katolička katedrala, džamija, pravoslavna crkva i sinagoga.

Grad vrvi ljudima, pogotovo turistima na Baščaršiji i na Bazaru kojeg smo također posjetili.  Vidjeli smo mnogo lijepih zgrada. Nakon obilaska grada stali smo pojesti najbolje ćevape u gradu (bili su za prste polizati mmmmmm....njam, njam.....).  Nakon toga krenuli smo prema domu, a Sarajevo nam je zauvijek ostalo u srcima.

 NP i AK

 

<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 14 od 80

Izdvojeno!

Facebook: Pronađite svoj omiljeni skautski klub na Facebook-u u glavnom izborniku lijevo ili klikom na facebook.com/sksplit

Upis novih članova: Želite postati skaut? Želite s nama doživjeti predivne trenutke zabave, učenja i druženja na izletima, zimovanjima, logorovanjima te našim sportskim i kulturno-zabavnim aktivnostima? Posjetite nas subotom u našim prostorijama u 16 sati ili se priključite nekoj od aktivnosti najavljenih na našoj web stranici! Dođite, pogledajte, razgovarajte, ispitujte, sudjelujte, naša vrata su otvorena! Vršimo upise djece od drugog razreda osnovne škole pa nadalje!

Scout shop: Pogledajte na našoj web stranici (u izborniku pod Scout shop) koju odjeću i opremu možete kupiti!

Broj aktivnih posjeta
Trenutno aktivnih Gostiju: 7 
Tražilica
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas33
mod_vvisit_counterJučer53
mod_vvisit_counterOvaj tjedan195
mod_vvisit_counterProšli tjedan351
mod_vvisit_counterOvaj mjesec979
mod_vvisit_counterProšli mjesec4816
mod_vvisit_counterUkupno1445412